Open/Close Menu Ingyenes pszichológiai előadások mindenkinek!
14469613_10153713991845216_3274770749457752016_n

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe Kozma-Vízkeleti Dániel kiképző család-pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus:
„A legjobb családban is előfordul…” párkapcsolati és családi minták napjainkban című előadását.

Mi számít manapság nőiesnek és férfiasnak? Egyáltalán, van-e még létjogosultsága a kérdésnek? Mit várunk egy párkapcsolattól abban az életformában, ahol a számunkra legfontosabb személyekkel a világhálón tartjuk a kapcsolatot? Milyen párkapcsolat és együttélés felel meg a megváltozott életmódunknak? És mi a jelene és a jövője az oly sokszor „eltemetett” családnak? Meg tudjuk találni az alkalmazkodás útjait, vagy a jövőben tényleg mindannyian magányosan fogunk élni – olykor a virtuális térben „koccanva” azokkal, akik felkeltik az érdeklődésünket?
Azok, akik a családban élést választják, milyen formákban teszik azt, és milyen jó megoldásokat találnak ki a megváltozott feltételekhez való alkalmazkodásra? Hogyan hat a világhálón való nyílt jelenlét az olyannyira áhított személyes térre, az őrzött titkokra? Milyen a közösségi oldalról megtudni, hogy gyermekünk pszichoszexuális fejlődése mérföldkőhöz érkezett – és neki milyen, hogy mi nyomon követjük?
Ilyen és ehhez hasonló kérdések mentén tanakodunk az előadás során közösen – család-pszichoterapeuta előadó által felvezetett kérdések és lehetséges válaszok nyomán.

Tartsatok velünk ezen a rendkívül aktuális és izgalmas előadáson a KAPSZLI Pszichológiai Napok vasárnapi zárónapján! Az esemény ingyenesen, regisztráció nélkül megtekinthető. Kövessétek az Pszichológiai Napok hivatalos eventjét is a https://www.facebook.com/events/1319467654821054/ link alatt.

Várunk mindenkit szeretettel 🙂

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Top
Follow us: