Open/Close Menu Ingyenes pszichológiai előadások mindenkinek!
52609079_10155745469585216_972500945093001216_o
Bárki lehet sikeres! Vagy mégsem? – Tari Annamária, pszichoanalitikus előadása a KAPSZLI Pszichológiai Napokon

Manapság számtalan receptkönyvre bukkanhatunk a könyvesboltok polcain, melyek biztosnak látszó eredményekkel kecsegtetnek, főleg, ha példaértékű történeteket olvashatunk azokról, akik már alkalmazták a módszert..
A XXI. század azt ígéri, bárkinek bármi sikerülhet..
A valóság azonban ennél jóval szigorúbb, mert nagyon komoly elvárásoknak kell megfelelni. Tudjuk már, hogy nem elég a „flow”-ban úszni, tanulni és képződni kell, a változó feltételekhez rugalmas alkalmazkodással és stressztűrő kitartással.
Több száz évvel ezelőtt sikeresnek számíthatott egy jó fegyverkovács, akinek hírét messze földre elvitték, egy jó orvos, akinek a betegei gyógyultak, egy udvari zenész, akinek dallamai bejárták az országot. A tehetség és a tudás biztos alap volt, nem kellett tárgyalástechnika és meggyőző kommunikáció, a tevékenységben elért eredmények önmagukért beszéltek.
A fogyasztói társadalom média világa felülírta ezt az értékrendet, mikor a siker kérészéletű változata létjogosultságot nyert a kemény munkával, és szaktudással elérhető karrierrel szemben. A mai notabilitások már nem hasonlítanak a régiekre. Az influencer tényleg legyőzheti a tudóst?

Az előadás a KAPSZLI Pszichológiai Napok keretében kerül megrendezésre, és regisztráció nélkül megtekinthető. A konferencia hivatalos eseményébe folyamatosan töltjük fel a legfrissebb információka.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Top
Follow us: