Open/Close Menu Ingyenes pszichológiai előadások mindenkinek!
Kozma
Hogyan tehetek a kapcsolatomért – hogy kiegyensúlyozott és harmonikus legyen? – Kozma-Vízkeleti Dániel előadása a 2019-es KAPSZLI Pszichológiai Napokon.

Összejönni a nagy varázslat? Jól választani párt, ahhoz kell tudomány? Megtalálni a Nagy Őt, az Igazit? Vagy dolgozni a kapcsolatért a harmadik napon, a harmadik héten, a harmadik hónapban, a harmadik évben és a harmadik évtizedben?
Az a tapasztalatom pár- és család-pszichoterapeutaként, hogy amíg a felek meghozzák azt a döntést, hogy hajlandóak további erőfeszítésekre a kapcsolat érdekében, addig a legmélyebb válságból is együtt tudnak kijönni. Szakmai hitvallásom egyik alapja, hogy a kapcsolat olyan érték, amiért érdemes tenni – és lehet is.
Az előadás hívta közös gondolkodás során áttekintjük, a kapcsolat fejlődésének mely szakaszában mi építi leginkább a közösség-érzést, mi gazdagítja, viszi előre és kitérünk arra is, milyen eszközeink vannak a kapcsolat erősítésére. Milyen módokon tudunk magasabb fokú tudatos rálátást nyerni kapcsolati forgatókönyvünkre, hozzájárulásunkra és alkalmasint változtatni ezeken. Saját megoldásainkat összevethetjük a gyakorló kapcsolat-terapeuta másfél évtizedes tapasztalatával – hiszen egymástól tudunk tanulni. Kapcsolatban és a KAPSZLIn is.

Az előadás a KAPSZLI Pszichológiai Napok keretében kerül megrendezésre, és regisztráció nélkül megtekinthető. Az előadás időpontja: 2019. április 14. vasárnap, 10:00-11:00. A konferencia hivatalos eseményébe folyamatosan töltjük fel a legfrissebb információkat: https://www.facebook.com/events/389672191835312/

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Top
Follow us: