Open/Close Menu Ingyenes pszichológiai előadások mindenkinek!

Kedves Követőink!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a 2019-es KAPSZLI Pszichológiai Napok 7 nap múlva kezdetét veszi.
Az esemény közeledtével szeretnénk Veletek néhány hasznos információt megosztani.

Előadóink és műhelytartóink időpontjait már korábban megosztottuk, melyet itt találtok.

Egyéb programokkal is színesítjük a konferencia palettáját!
Vasárnap 30 perces ingyenes egyéni konzultációkat tartó a MYSELF fiatal pszichológusokból álló tanácsadó csapata, amelyen az előzetes helyszíni regisztráció után lehet részt venni.

A regisztrációk a következőképpen fognak zajlani:

 • Regisztráció: Az előadásokon való részvétel NEM kötött előzetes regisztrációhoz! A bejáratnál található regisztrációs pultnál kell majd a nevetekkel regisztrálnotok, hogy tudjuk pontosan hány embert érdekelt a rendezvény. Arra kérünk Titeket, hogy ezt a konferencia minden napján egyszer tegyétek meg, hogy pontos információink legyenek.
 • Műhelyregisztráció: A műhely foglalkozásokon való részvételhez előzetes, HELYSZÍNI regisztráció szükséges, az információs pultnál az első emeleti lépcsőfordulóban! A regisztrációt a műhelyfoglalkozás kezdete előtt 30 perccel kezdjük meg. Mivel sorban állásos alapon működik, ezért érdemes minél hamarabb érkezni.

Illetve idén is lesz tombola, amivel értékes nyereményekhez juthatsz. Vasárnap kisorsoljuk a regisztrációnál és a teaháznál vásárolható tombolaszelvények nyerteseit! Nyereményeink: több mint 40 könyvet a Nyitott Akadémia, HVG kiadó jóvoltából, 2 db pszichológiai társasjáték a Nardusz kiadó felajánlásából, és néhány anti-határidőnapló a Slow Budapest jóvoltából. Főnyereményünk pedig egy éves Mindennapi Pszichológia előfizetés. A legfrissebb nyereménylistát és a tombolajegyeket a konferencia ideje alatt a regisztrációs pultnál és a teaháznál érhetitek el.

A konferencia időpontja: 2019. április 12-13-14. (péntek-szombat-vasárnap)

A konferencia helyszíne a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézete (1037 Budapest, Bécsi út 324).

unnamed (1)

Néhány fontos információ az odajutásról:

 • Megközelítés tömegközlekedéssel Budapest felől:
  – 218-as autóbusz; Aranyvölgy vasútállomás megállóig
  – 260-as autóbusz; Bóbita utca megállóig
  – 800-as, 801-es, 805-ös, 810-es, 820-as, 830-831-832-es, 840-es Volán busz – Árpád híd M – Bóbita utca megállóig
  – S72-es személyvonat Nyugati pályaudvartól Aranyvölgy állomásig
  (Pénteken a Nyugati Pályaudvarról G72-es gyorsított vonat indul, ezután Angyalföldön, Újpesten vagy Acquincumnál tudtok átszállni az S72-es személyvonatra.)
 • Parkolás: A rendezvény ideje alatt a lakópark környékén van parkolási lehetőség, az egyetem területére a behajtás nem engedélyezett. Felhívjuk figyelmedet, hogy a kampusszal szemben található kertészeti bolt előtt parkoló autókat a kertészet elszállíttatja amennyiben nem a kertészet vásárlóinak autóiról van szó. Kérjük, ott ne parkolj!

unnamed

Hogyan maradhatunk ingyenesek?

Diákszervezetként működésünkkel kapcsolatos költségek fedezését a kapott adományok teszik lehetővé. Ha Neked is elnyerte tetszésedet rendezvényünk és tevékenységünk, legyél támogatónk programfüzet,  vászontáska, tombola, tea és/vagy támogatói jegy vásárlásával!

Amennyiben bármi kérdésed maradt, nyugodtan kérdezz tőlünk a KAPSZLI hivatalos Facebook oldalán, vagy emailben a krekapszli@gmail.com címen. Illetve a konferencia ideje alatt a regisztrációs pultnál tudtok érdeklődni.  🙂

Sok szeretettel várunk Téged!

A KAPSZLI csapata

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Top
Follow us: