Open/Close Menu Ingyenes pszichológiai előadások mindenkinek!

letöltésSok szeretettel várunk mindenkit Dr. Szabó Gergely Sándor novemberi előadására, melynek címe:
A boldogság kulcsa – vagy pozitív pszichológia a gyakorlatban

Amikor felteszik a kérdést, mit szeretnél a leginkább elérni az életedben, a legtöbben azt válaszolják: „boldognak lenni”. A pozitív pszichológia egy viszonylag fiatal tudományág, amely a lélek betegségei helyett a lélek erősségeire fókuszál, a negatív érzések megszüntetése helyett pedig a pozitív érzések fejlesztésére és gyakoribbá tételére. A tudományos kutatások szerint ezek a gyakorlatok alkalmasak a testi-, lelkiegészség javítására, az emberi kapcsolatok fejlesztésére, a stressz és kiégés csökkentésére, a gondolkodás és a kreativitás javítására.
Ezen irányzat célja, hogy feltérképezze és kiaknázza az emberekben rejlő erősségeket és fejlődési lehetőségeket, valamint hogy gyakorlati eszközökkel segítse őket a pozitív érzelmek és viselkedésminták gyakoribbá válásában, ily módon hozzájáruljon a boldogságérzetük növeléséhez.
Az előadás során a hallgatók megismerik, hogy a kutatások mely tényezők befolyásolják leginkább a boldogságérzetünket, valamint rövid áttekintést kapnak a tudományosan bizonyított boldogságfokozó gyakorlatokról.

Ahogy mindig, a Lelkimorzsa most is INGYENES, a részvétel viszont ezúttal is regisztrációhoz kötött! A regisztráció az Eventbrite nevű alkalmazáson/ weblapon keresztül hajtható végre.A regisztrációra 2019. november 16-án (szombaton), 18:00 órától lesz lehetőség.

A további információkért keressék fel hivatalos facebook oldalunkat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Top
Follow us: