i-QjLt5jD-LSziasztok,

Durucz Peti vagyok és a Károli egyetemen végeztem a BA-t, majd a Pázmány egyetemen járom most a mesteres utat klinikai- és egészségpszichológia szakirányon.

A KAPSZLI nekem az egyetemi életem legfontosabb pontja. Az, hogy ingyenes programokat szervezünk pszichológia témában önkéntesen és nonprofit módon, ez az egyik legjobb dolog amit csinálhatok az egyetemi évek alatt.

Magamról annyit, hogy klinikai szakpszichológus szeretnék lenni. Rengeteg minden érdekel és szeretnék mindent megtudni, amit lehet. 2017 elejére várható, hogy megkapom a papíromat a “Személyközpontú tanácsadó és pszichoterapeuta” képzés elvégzéséről, így legközelebb hozzám a rogersi humanisztikus vonal áll.

A KAPSZLI-ban a szponzor csoport tagja vagyok, én foglalkozom a diákelőadókkal és a toborzásban is jelentős szerepem van. Persze, mint minden KAPSZLI tag, én is csinálok nagyjából mindent, ami egy konferencia, vagy előadás megszervezéséhez kell.
Jah és a KAPSZLI legrégebbi tagjaként én vagyok a “kapszlis emlékek őre” aki hangoztatja, hogy “mikor még én kezdtem a KAPSZLI-ban, akkor…” 🙂

Legyetek jók és jó munkát mindenkinek
üdv,
Peti