28
március
7:00 pm — 8:00 pm
Károli Gáspár Református Egyetem BTK
Reviczky u. 4.

Budapest, Magyarország
Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.

“Mit is jelent vajon az a fogalom, hogy magány? Nyilván ezerféleképpen nekifuthatunk a meghatározásnak, és sok megfogalmazás lehet hiteles. Én a magányt úgy definiálnám, mint egy olyan átható élményt, amikor azt hiszem, nincs, aki átérezze az érzéseimet; nincs, aki igazán lássa és tükrözze a személyemet; nincs, aki kielégítse az igényeimet; nincs, aki készen álljon a saját világképét akár félretenni, hogy kibontakozhasson az enyém; és nincs, aki mindeközben meleg érzelmekkel elfogadja a puszta lényemet. Nincs olyan, akinek fontos vagyok. Pontosabban: én nem hiszek benne, hogy van. Ha az orrom előtt áll, ha kitart mellettem, ha mindent megtesz, én akkor sem tudok bízni benne, és figyelem, mikor árulja el az igazi szándékait. Azt hiszem, ez a magány.”

Sok szeretettel várunk mindekit a KAPSZLI márciusi LelkiMorzsájára, ahol Dr. Bánki György pszichiáter előadásában a magány kialakulásának gyermekkori útjairól beszél majd az érdeklődőknek, filmrészleteket is segítségül hívva.

Az esemény itt található!

Az előadás mint mindig, ezúttal is ingyenes lesz, de az érdeklődés függvényében regisztrációhoz köthetjük (ennek részleteiről később írunk, figyeljétek az eseményt!).

Ne feledjétek azt sem, hogy ez az utolsó, alapozó LelkiMorzsa nagy konferenciánk, a KAPSZLI Pszichológiai Napok előtt, amire jelen előadás után már csak egy hetet kell majd várni!
Erről bővebb információt az alábbi eseményben találtok: https://www.facebook.com/events/1319467654821054/

Sok szeretettel várunk Titeket! 🙂

Részletek

Dátum:
március 28, 2018
Időpont:
7:00 du. - 8:00 du.
Esemény Categories:
,
Esemény Tags:
,