26
október
7:00 du. — 8:00 du.

Reviczky u. 4.

Budapest, 1088 Magyarország
Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.

ÖNBECSÜLÉSÜNK ÉS KAPCSOLATAINK – ITTHON ÉS IDEGENBEN

Kitől várjuk önértékelésünk növelését? Saját magunktól, hogy megdolgozzunk érte? Vagy a körülöttünk lévőktől, hogy elismerjenek, dicsérjenek, bátorítsanak minket?

A társaktól kapott visszajelzések fontos építőkövei annak, hogyan tekintünk magunkra. A megszokott környezetünkben természetes ez, tudjuk, kitől várhatunk elismerést és mely visszajelzés nagyjából mit jelent.

Sok fiatal tanakodik azon, hogy külföldön próbál szerencsét – hosszabb, vagy rövidebb időre? Hogyan alakul saját önbecsülésünk “idegenben”? Hogyan alakíthatjuk ki a támogató társas közeget, ami idehaza megtartott bennünket? Mire való az óvatosság – és mit vesztünk vele?

Ilyen és hasonló kérdésekre keressük a választ – egyelőre “hazai terepen”.

Sok szeretettel várunk mindenkit a KAPSZLI évadnyitó LelkiMorzsájára, melyen ezúttal Kozma-Vízkeleti Dániel rendhagyó és sokunk számára rendkívül aktuális előadásával kezdődik az év.

Az előadás, mint mindig, most is INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni október 22-én (vasárnap) 18 órától lehet ezen a linken:  https://www.eventbrite.com/e/onbecsulesunk-es-kapcsolataink-itthon-es-idegenben-kozma-vizkeleti-daniel-lelkimorzsa-eloadasa-tickets-38916497291

Részletek

Dátum:
október 26, 2017
Időpont:
7:00 du. - 8:00 du.
Esemény Category:
Esemény Tags:
, ,