Írások
A természet erejével gyermekeink egészségéért

A természet erejével gyermekeink egészségéért

Természetes, hogy minden anyuka szeretné csemetéit kíméletes módon gyógyítani, ha fáj a hasa, nem tud jól aludni, vagy másmilyen tünetektől szenved. Számukra rendkívül hasznos olvasmány a Természetgyógyász a családban-Édesanyák kézikönyve című könyv, melyben a természetes gyógymódok iránt érdeklődő anyukák megtalálják, amit keresnek. Az Édesanyák gyógynövényes kézikönyve abban nyújt segítséget, hogy a természet erejét felhasználva hogyan tudják kíméletes módszerekkel enyhíteni a kicsik panaszait. 

A könyv 13 fejezete telis tele van hasznos tanácsokkal, útmutatót ad a teherbeeséstől kezdve a szoptatás idején át, a csecsemők és kisbabák bajaira, vagy a már nagyobb gyerekeknél nátha, megfázás esetén. És nemcsak a picik számára lesznek hasznosak a könyvben írt tanácsok: az immunerősítéshez és stresszkezeléshez az egész család számára hasznos tippeket kaphat az olvasó.

A könyv számos pozitív elismerést váltott ki megjelenése óta. A Style Magazin szerint például “ha valamikor, most aztán valóban szükségünk van arra, hogy minden lehető eszközzel próbáljuk a szervezetünket megerősíteni.” Gondoljunk csak bele, mennyire igaz ez az állítás manapság.