Írások
Dézsás szállást keresel Dobogókőn?

Dézsás szállást keresel Dobogókőn?

Nincs is annál jobb, mint egy forró dézsafürdőben lazítani, élvezni a csendet, a természet közelségét. Elmerülni a táj különleges hangulatában, miközben testileg, lelkileg és szellemileg is töltődünk Dobogókő pozitív energiái által.

Dobogókőt sokak szerint gyógyító energiák járják át, ami nagyon jótékony hatással van az emberekre. Olyan misztikus helyszín ez, amihez foghatót nem is találunk az országban máshol. Dobogókő hangulata, misztikuma olyan élmény, amit legalább egyszer mindenkinek érdemes átélnie.

Érdemes több napig maradni, hiszen egy rövidke kirándulás alkalmával nem biztos, hogy kellőképpen át tudjuk élni mindazt, amit Dobogókő adhat nekünk.

A Kincs Apartman és Jurtaszálláson megtaláljuk az otthonihoz hasonló kényelmet az apartmanokban, és a rendhagyó, érdekes szálláshelyet a jurtákban. Érdemes mindkettőt kipróbálni. A dézsás szállás Dobogókőn található, a település központjában. A közelben sokféle túra útvonal és kirándulóhely is megtalálható, így az aktív kikapcsolódást keresők számára is vonzó úticél lehet.