Írások
Érdemes figyelemmel kísérni az Uniós pályázatokat

Érdemes figyelemmel kísérni az Uniós pályázatokat

Magyarország az Európai Unió tagállamaként hihetetlen nagy pályázati forrásokra jogosult, amelyet érdemes kihasználniuk a hazai vállalkozásoknak.

A kihívás abban áll, hogy ezeket a végtelennek tűnő pályázati lehetőségeket hogyan követheti figyelemmel egy kisvállalkozás, és hogyan használhatja ki a számára kínálkozó lehetőségeket. Mindenképpen érdemes követni a lehetőségeket, hiszen az EU-s pályázatok által elérhető források jelentős lendületet tudnak adni egy vállalkozásnak. Azonban pályázni nem egyszerű, sok a buktató, ezért fontos kérdés, hogy vajon milyen céget bízzunk meg a pályázatírással.

A Learning Innovation egy elismert hazai szakmai szervezet, amely rendelkezik az IFKA minősítésével, így ha EU-s pályázathoz tanácsadó segítségre van szükségünk, akkor nyugodtan hagyatkozhatunk a szaktudásukra. Az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódjaként létrejött IFKA a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közélet tevékeny szereplője, amely különféle módon, többek között kiterjedt kapcsolatrendszerével támogatja a hazai vállalkozásokat.