Írások
Ismerjük meg Magyarországot!

Ismerjük meg Magyarországot!

Sok ember számára a külföldi utazás jelenti az igazi nyaralást: pihenés a tengerparton, túrázás a hegyekben, vagy egy hangulatos nyugat-európai város felfedezése a legfőbb indok, amiért százezrek indulnak útnak évről évre. 

A csodaszép külföldi úticélok mellett azért érdemes hazánkat is felfedezni, hiszen nagyon sok érdekességet tartogat Magyarország is. Ha útra kelünk, hamar rádöbbenhetünk, hogy mennyi helyen nem jártunk még, milyen sok helyet nem ismerünk. Főleg olyan helyeket érdemes felkeresni, amit kevesen ismernek és nincs úgy benne a köztudatban, mint a népszerű nyaralóhelyek, hiszen itt nincs tömeg, nyugodtan tudunk pihenni, és olyan részét is megismerjük Magyarországnak, ahol még sosem jártunk.

A Zsályaliget Hotel és Élménypark Pogány településen várja a családokat 23 hektáros élményparkkal, 4 csillagos szállodával, az üzleti utazók igényeit pedig korszerű konferencia központtal szolgálják ki. A beruházás Pécs közelében valósult meg, így kiváló úti cél, ha megismernénk a dél-Dunántúli vidéket.