Írások
Miért érdemes a Google Drive-on tárolni adatainkat?

Miért érdemes a Google Drive-on tárolni adatainkat?

A felhőben bármikor elérhetőek adataink, ezért érdemes itt tárolni ahelyett, hogy a számítógépünkre mentenénk le őket. Így nem csak mi érjük el a fontos dokumentumokat bárhonnan, hanem a munkatársaink is hozzáférhetnek, ha mi épp szabadságon vagyunk. Arról nem is beszélve, hogy például heti pár nap home office esetében is hasznos, hogy a munkahelyen elkezdett dokumentumainkat otthon folytathatjuk anélkül, hogy adathordozón kellene ide-oda másolgatni a fájlokat.

Ahogyan egyre több cég igyekszik áttérni a felhős alkalmazásokra, úgy válik egyre inkább alap elvárássá egy munkahelyen, hogy ezeket mi is tudjuk használni.

A Jobtain munkaerő-kölcsönző cég konkrét állásajánlatok mellett tippekkel, tanácsokkal és hasznos tudnivalókkal is segíti az álláskeresést. Blog oldalán többek között a Google Drive és a többi Google alkalmazás használatát is megtanulhatod. Érdemes olvasgatni álláskeresés alatt, hiszen bárhol is szeretnénk majd dolgozni, szinte biztos, hogy értenünk kell majd a Google alkalmazásokhoz.