Írások
Sportpszichológus a második kerületben

Sportpszichológus a második kerületben

Az életünk során bármikor szükségünk lehet olyan szakértőre, aki segít minket átlépni az elakadásokon, megérteni és elfogadni bizonyos helyzeteket. Ezek a helyzetek lehetnek kapcsolati problémák, tanulási nehézségek, életvezetési kérdések, stresszkezelés vagy akár nevelési dilemmák. Egy pszichológus a szakterületétől függően nyújthat segítséget ezekben a területeken, hogy könnyebben leküzdjük a nehézségeket.

A budapesti második kerület pszichológusok szempontjából kiváló hely, ahol számos szakember rendelkezésre áll. Itt található Bajnai Nóra magánrendelése is, aki kiemelkedően foglalkozik sportpszichológiával. Ő maga is aktív sportoló és sportedző, és a tanulmányai során és azóta is gyakorlatot szerzett gyermekekkel foglalkozó intézményekben, valamint gyermekkórházakban. 2015-ben sportszakpszichológusi diplomát szerzett az ELTE-n, és további továbbképzéseken vett részt a táplálkozáslélektan és a hipnoszülés területén.

A praxisában Bajnai Nóra segítséget nyújt azoknak, akik kommunikációs nehézségekkel küzdenek, előttük áll a pályaválasztás, vagy akiknek problémáik vannak a konfliktuskezeléssel vagy a kiégéssel kapcsolatban.