Írások
A hazai turizmus nem csak a fővárosból és a Balatonból áll

A hazai turizmus nem csak a fővárosból és a Balatonból áll

Vitathatatlan, hogy fővárosunk és a Balaton két nagyon szép és népszerű úti cél, de azért érdemes felfedeznünk más tájakat is, hiszen hazánk egy meseszép ország, amelynek minden szegletét érdemes bejárni, felfedezni.

Zsuffa Ákos turisztikai szakértő fontosnak tartja a vidéki turisztikai beruházásokat is, hiszen így Budapest és a Balaton mellett, amelyek hazánk fő turisztikai attrakciói, felkapottabbak lehetnek a vidéki helyszínek is. Egyik sikeres projektje, a Zsályaliget Hotel és Élménypark is a vidéki turizmus egyik szép példája, ahol több hektáros élménypark, hotel és konferenciaterem is megtalálható, így többféle vendégkört is meg tudnak szólítani. A projekt érdekessége, hogy a környezettudatosságra, fenntarthatóságra is felhívják a vendégek figyelmét, vagyis egyfajta edukációs célú turizmus is megvalósult a beruházással. 

Zsuffa Ákos fontosnak tartja a minőségi turizmust, és véleménye szerint a hazai turisztikai szakma elég felkészült ahhoz, hogy igazán nagy sikereket érjenek el, és még több vendéget vonzanak hazánkba.