Írások
Ajtó, ablak, garázskapu egy helyen

Ajtó, ablak, garázskapu egy helyen

Bármilyen nyílászáróról is van szó, A Te Ablakod kínálatában biztosan rátalálsz a neked megfelelő darabokra. A dunaújvárosi székhelyű cég a termékek forgalmazásán túl komplett kivitelezési munkákat is vállal országszerte. Kínálatukban zömével műanyag ablakok, beltéri és bejárati ajtók, garázskapuk találhatók. 

A Rehau és Deceuninck ablakaik minden árkategóriában garantálják a kiemelkedő minőséget. Műanyag vagy alumíniumból készült, különböző betörésvédelemmel ellátott bejárati ajtóik széles választéka közül szemezgethetsz. Beltéri dekorfóliás ajtóik egyedi méretezéssel és modern megjelenésben rendelhetők. Szekcionált garázskapuik közül a két legnépszerűbb típus az optima és natura garázskapu. Különleges tervezésüknek köszönhetően páralecsapódás- és hőhídmentességet biztosítanak. Biztonsági szempontból pedig minden európai szabványnak megfelelnek.

Összes nyílászárójuk a legkorszerűbb minőségi és műszaki elvárások alapján készül. Minden ügyfelüknek profi megoldást nyújtanak bármilyen elképzelés esetén.