Írások
Egy igazán sokoldalú humán fejlesztő szakember

Egy igazán sokoldalú humán fejlesztő szakember

A Felnőttképzők Szövetsége Magyarország legrégebben működő, legnagyobb, nyitott tagságú, független szakmai felnőttképzési szövetsége. A Szövetség állandó támogatást, segítséget nyújt a felnőttképzők tevékenységéhez, még 1992-ben alakult. Elnöke pedig majd 10 éve Dr. Zsuffa Ákos, szakokleveles szabályozási szakjogász.

A szövetség rendszeresen folytat egyeztető tárgyalásokat a felnőttképzésben érintett hivatalokkal/szervezetekkel, melyek során jogszabályi állásfoglalásokat kér, módosításokért folyamodik, valamint a Tagság és Hivatalok felkérésére különböző javaslatokat állít össze a Fktv. és egyéb releváns rendeletek kapcsán. A Nemzeti Képesítési Bizottság állandó bizottsági tagjaként a szakképzés – felnőttképzés aktualitásairól egyeztet és tesz javaslatot az ülések során.

Zsuffa Ákos a Learning Innovation Kft. tulajdonosa és ügyvezetője kb. 25 éve foglalkozik már felnőttképzéssel, és ismereteit több magán cégben is kamatoztatja. Ezen felül oktatóként számos neves felsőoktatási intézményben aktív, és konferenciákon, tréningeken is hallgathatjuk ismereteit.