Írások
Értékek a könyvkiadásban

Értékek a könyvkiadásban

A könyvek a gondolatok írásba foglalása. Már az ókortól fogva velünk vannak, és népszerűségük szerencsére még a digitális világunkban is kitart. 

Az 1994-ben alapított Scloar Kiadó eredeti, máig tartott célja, hogy a változó divathullámok helyett egy adott értékrendszer mentén gondolkodó, országos szellemi műhellyé váljanak. Kiadóként nagy a felelősségük, milyen művekről gondoskodnak, egyúttal köszönettel fogadják a megjelentetésre váró kéziratokat is. Székhelyük Budapest, azon belül is a 11. kerület, ahol a Sclolar könyvesbolt található.

Kiadványaik sokszínűsége magáért beszél. Gyerek és ifjúsági könyveik minőségi tartalommal tanítják és szórakoztatják a legkisebbeket, tanulást segítő és ismeretterjesztő köteteik a nagyobbakat is. Szépirodalom tekintetében a magyar mellett széles választékban találjuk angolszász, skandináv és egyéb külföldi szerzők műveit. Ezek mellett a gyereknevelés, párkapcsolati, spiritualitás vagy egészség témaköreit kedvelő olvasóközönségnek is hatalmas a felhozatal.