Írások
Microsoft Teams, a hatékony távmunka eszköze

Microsoft Teams, a hatékony távmunka eszköze

Vannak, akik imádnak otthonról dolgozni és vannak, akiknek egyenesen rémálom a home office. Az egyik gyakori ok, amiért sokan nem kedvelik az irodán kívüli munkavégzést, hogy nem tudnak úgy kommunikálni a munkatársakkal online, mint élőben.

Épp erre kínál megoldást a Microsoft Teams online videó konferencia alkalmazás, amellyel hatékonyabbá és élvezhetőbbé tehető a csoportmunka az online térben is, távoli munkavégzés esetén.  A Microsoft Teams zökkenőmentes videóhívást, online csevegést, illetve egyszerű fájlmegosztást is biztosít a hatékony irodán kívüli munkavégzéshez. Fejleszti a csoportmunkát és új szintre emeli a cégen belüli kapcsolattartást, ami számos vezető számára is komoly előnyt jelent, hiszen úgy is képes egyben tartani a csapatot és biztosítani a hatékony csoport-kommunikációt, hogy a kollégák egymástól távol dolgoznak.

Az alkalmazás használatával akár még azok a munkatársak is hatékonyabban tudnak dolgozni online, akik elsőre idegenkednek a távoli munkavégzés gondolatától.