Írások
Mindennapi pszichés gondjaink szakszerű megoldása

Mindennapi pszichés gondjaink szakszerű megoldása

A kiszámíthatatlanság és a bizonytalanság mára a felgyorsult világunk sajnálatos velejárójává vált. Modern életünk nagyrészben az instant pillanatokon és a gyors változásokon alapul. Minden ember másként reagál a környezeti problémákra, de az biztos, hogy sokan vannak, akiknek komoly pszichés megterhelést jelent ez a fajta változás.

Bajnai Nóra pszichológus, sportszakpszichológus Budapest 2. kerületében fogadja pácienseit. A gyermekvédelem és a sportpszichológia területein is komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkező terapeuta számos szolgáltatásával hozzájárulhat a hétköznapi gondjaink feloldásához.

Gyermekek, fiatalok számára iskola-és óvodaválasztási, nevelési, beilleszkedési tanácsadásokat tart. Felnőttek részére a társas- és kommunikációs készségfejlesztésben vagy életvezetési tanácsadásban nyújt támogatást. A mindennapjainkra jellemző feszültség és szorongás csökkentését Bajnai Nóra speciális relaxációs tréningekkel, burn out tanácsadással, illetve konflikus- és stresszkezelés révén segítheti elő.