Írások
Országszerte láthatunk sikeres példákat a turizmus fejlesztésére

Országszerte láthatunk sikeres példákat a turizmus fejlesztésére

Ma már aligha lepődik meg valaki azon, ha azt hallja, hogy a turizmus a hazai gazdaság egyik motorja. Legalábbis a pandémia előtti időkben egész biztosan. Habár a járvány jelentős károkat okozott a szektorban, a szakértők szerint a pandémia lecsengésével újra a magyar gazdaság meghatározó iparágává válhat.

Éppen ezért szükség van nagyobb volumenű fejlesztésekre a szektorban, hiszen óriási keresletrobbanásra lehet számítani, amint visszatér az emberek utazási kedve. A turisztikai fejlesztések egyik sikeres példája egy egészen nagy volumenű turizmus projekt Pogányban, egy Pécs melletti kistelepülésen. A projekt Zsuffa Ákos turisztikai szakember nevéhez köthető, aki komoly szaktudásával és elkötelezettségével jelentősen hozzájárult a hazai turisztikai szektor sikeréhez. 

A szakember meggyőződése, hogy a turizmus továbbra is komoly potenciállal bír, csak észre kell venni a kínálkozó alkalmat. Zsuffa Ákos tevékenységével hozzájárul a hazai turizmus világjárvány utáni sikeres újraindulásához, így a korábbi sikerágazat újra a magyar gazdaság egyik motorja lehet.