Írások
Miket szabad enni a várandósság során?

Miket szabad enni a várandósság során?

A várandósság egy csodálatos, örömteli, és egyben különleges időszak a nők életében, azonban emellett rengeteg kérdést is felvet.

Mit és hogyan kell csinálni? Lehet sportolni? Milyen vitaminokat kell fogyasztani? Hogyan kell ilyenkor étkezni? Az utóbbi kérdésre ad választ a kismama étrend részleteiről szóló könyv, a Kismamaétrend – Ideális táplálkozás a várandósság és a szoptatás alatt (új kiadás). Azok az ételek és italok, amelyeket a várandósság alatt fogyasztunk, óriási hatással lehetnek gyermekünk egészséges fejlődésére, továbbá döntő szerepet játszanak abban, hogy erősek és fittek maradjunk egy olyan időszakban, amikor a testünk különösen nagy megterhelésnek van kitéve.

A kiegyensúlyozott és változatos étkezés ilyenkor fontosabb, mint valaha. Ez a könyv arról szól, hogyan ehetünk minden szempontból jól, sok felesleges macera nélkül. Dr. Rana Conway dietetikus könyve eloszlat minden félelmet, és megadja a kellő magabiztosságot, hogy úgy érezhessük, a legjobbat tesszük a babának – és persze saját magunknak.