Írások
Professzionális segítség a minőségi garázskapu kiválasztásához

Professzionális segítség a minőségi garázskapu kiválasztásához

Egy garázskapu megvásárlása nagy beruházás. Jó esetben hosszú-hosszú évekre vagy évtizedekre szól, így érdemes olyan minőséget választani, amely minden szempontból kiállja az idő próbáját. A jó garázskapu kevés helyet foglal a garázsban, esztétikus és megfelelő szigeteléssel rendelkezik.

A Te Ablakod prémium nyílászáró megoldásokkal foglalkozó vállalata 2010-ben nyitott irodát Dunaújváros központjában. Az elmúlt több, mint 10 évben műanyag és alumínium nyílászáró rendszerek, árnyékolástechnikai termékek, beltéri és bejárati ajtók, garázskapuk forgalmazásával és telepítésével foglalkoztak. Számtalan elégedett ügyfelük referenciája bizonyítja csapatuk professzionális és korrekt munkáját. 

Garázskapu kínálatukban egytől egyig a legmagasabb európai biztonsági standardoknak megfelelő termékeket találhatunk. Az Optima vagy Natura típusú szekcionált garázskapuk különböző vastagságban, hőszigeteléssel és változatos színben rendelhetők. A Te Ablakod szakértő segítséget nyújt a kiválasztás és a kivitelezés folyamatában egyaránt.