Írások
Segítség, pályázatírót keresek!

Segítség, pályázatírót keresek!

A pályázatírás egy olyan szakterület, amihez általában nem áll rendelkezésre házon belül elegendő erőforrás. Akár a szaktudást, akár az idő ráfordítást nézzük, szinte biztos, hogy lesz olyan szűk keresztmetszet, amiért jobban megéri inkább külsősre bízni a feladatot

A pályázatírás összetettsége miatt kifejezetten igényli a megfelelő szintű tapasztalatot és szaktudást, ami ritkán van meg egy cégben, ami nem kifejezetten ezzel foglalkozik. Emiatt azonban kár lenne lemaradni forrásokról, támogatási lehetőségekről. Érdemes körülnézni, tájékozódni, hogy melyik pályázatíró cég van otthon olyan pályázatokban, ami a cégünk számára is releváns.

Akár energetikai korszerűsítés, eszközbeszerzés, informatikai fejlesztés is szerepelhet a terveink között, biztosan találunk olyan céget, aki tájékozott az adott területen elérhető forrásokban. Egy kedvező feltétellel elérhető finanszírozás, vissza nem térítendő támogatás nagy lendületet adhat a cégnek, és segíthet javítani a versenyképességünket, ezért megéri pályázni, de leginkább csak akkor, ha profi szakemberekre bízzuk.