Írások
Szakma nélkül betölthető állások egy helyen, megbízható forrásból

Szakma nélkül betölthető állások egy helyen, megbízható forrásból

Viszonylag kevés a megbízható, hiteles háttérrel rendelkező, szakosodott állásközvetítő a piacon. A magyar munkaerőpiac mindkét oldalát 2004 óta kiszolgáló Jobtain Kft. azonban közéjük tartozik.

A professzionális munkaerő kölcsönző és közvetítő vállalatánál meglehetősen korán felismerték, hogy a Magyarországon tevékenykedő hazai és multinacionális nagyvállalatoknak egyre nehezebb alkalmas dolgozókat találniuk. Így vált a Jobtain a legmegbízhatóbb partnerré a munkaerőhiánnyal küzdő cégek és a dolgozni vágyók egymásra találásában.

A képesítés vagy tapasztalat nélküli álláskeresők sokszor kevesebb önbizalommal és motivációval rendelkeznek. A Jobtain kifejezetten e csoport érdekeit tartja szem előtt. A Jobtain honlapján, illetve személyesen is felkereshető irodáikban számtalan hosszú távú, biztos megélhetést nyújtó gyári állás található. A célzott, hatékony toborzás és a munkába állás teljeskörű adminisztratív segítségével az évek során több ezer elégedett munkavállalójuk karrier sikeréhez járultak hozzá.