Írások
Színvonalas szállások és munkahelyi bejárás: hogyan segíthet egy cég a messziről járó dolgozóinak?

Színvonalas szállások és munkahelyi bejárás: hogyan segíthet egy cég a messziről járó dolgozóinak?

Sokan egyből elvetik azokat az álláslehetőségeket, amelyek messze esnek a lakhelyüktől. Holott a lakott területen kívül eső gyárterületeken elhelyezkedő cégek és a több várossal arrébb lévő nagyvállalkozások nem csak helyben toboroznak.

A nagy létszámot foglalkoztató munkaadók és a velük dolgozó munkaerő kölcsönző cégek is tisztában vannak azzal, hogy nem minden esetben elegendő a környékről származó dolgozók száma. Éppen ezért a pozíciókat rendszerint rugalmas műszakbeosztási lehetőséggel, kiemelt bérezéssel és a munkába járás támogatásával teszik vonzóvá a távolabbról járók számára. Igény esetén még a szállásoltatás kérdésében is segítenek.

Ha egy munka szállással van meghirdetve, az óriási terhet vesz le az akár száz kilométerre lakó dolgozók vagy a külföldi vendégmunkások válláról. A Jobtain hatalmas fizikai munkakínálatában tucatjával találhatunk olyan, akár szakképesítés nélkül is azonnal betölthető állásokat, melyek megoldást nyújtanak a fárasztó és sokszor megoldhatatlan ingázásra is.