Írások
Kulcsfontosságú visszajelzések a munkaerő-kölcsönzésben

Kulcsfontosságú visszajelzések a munkaerő-kölcsönzésben

Minden szolgáltatást végző vállalatnak fontos, hogy mit gondolnak róluk az ügyfeleik és kollégáik. A cégről kialakult képet gyakorlatilag a velük kapcsolatba kerülő emberek megítélése határozza meg. A hatékony működés és az eredményes fejlődés alapja az őszinte észrevételek megismerése.

A Jobtain HR Szolgáltató Kft. humán erőforrás menedzsmenttel foglalkozik. Munkaerő-kölcsönző cégként Magyarország Top 50 legsikeresebb vállalata közé tartozik, mely az elmúlt majd 20 év áldozatos munkájának eredménye. A cég több ezer munkavállalót tudhat saját állományában, így a nemrég kiküldött munkavállalói elégedettségi kérdőív kitöltéseiből hasznos tapasztalatokat szűrhettek le.

A Jobtain vélemények elsősorban a kollégák gyors, pontos és hatékony munkavégzését dicsérték. Mint kiderült, az érdeklődők számára hatalmas segítség az állásokra való jelentkezés egyszerűsége és az internetes felület átlátható, könnyű kezelése. Az észrevételek alapján a további fejlődés mozgató rugója a még gyorsabb ügyintézés és a munkakínálat szélesítése lesz.