Írások
Miért válassz alumínium redőnyt?

Miért válassz alumínium redőnyt?

A redőnyök típusait hosszasan lehetne sorolni, ám anyaguk szempontjából kétfajta létezik: műanyag és alumínium. A műanyag kivitel kétségkívül elterjedtebb és olcsóbb megoldás, mint a fémből készült verziók, ám hosszútávon és egyéb előnyei miatt érdemes lehet az alumínium kivitel mellett dönteni.

Alapanyagából adódóan az alumínium redőnyök robusztusabbak és ellenállóbbak. Tehát, ha számít a tartósság, érdemes jobban a pénztárcába nyúlni. A befektetés minden esetben megtérül, hiszen hosszabb az élettartama és ritkább karbantartást igényel. Zajfogó hatása kiemelkedő, így nyugodt, csendes pihenést biztosít egy forgalmas helyen fekvő ingatlanban is. A biztonság mindenki számára fontos, ez a kivitel pedig erős betörésvédelmet nyújt. Látvány szempontjából a legesztétikusabb egy vakolható tokos alumínium redőny, mely „láthatatlanul” simul bele az épületbe.

Ha biztos akarsz lenni, melyik típus a neked való, látogass el A Te Ablakod dunaújvárosi bemutatótermébe vagy vedd fel velük a kapcsolatot internetes űrlapjukon.